Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

破碎机粉碎机

  • 机械混凝土粉碎机

    粉碎机Beton Mekanik

    Pulverizer mekanik yaiku jinis mesin sing ngremukake materi sing dibongkar ing antarane rahang siji lan rahang liyane sing obah kanggo nyuda ukuran partikel lan misahake wesi saka materi liyane.Cocog karo 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator 1 nganti 50 ton (Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan).Karakteristik: Puteran pembongkaran puteranDigawe Saka Baja Tugas Abot Sing Menehi Daya Daya tahan lan kekuatan Sing bisa diandelake.aplikasi:Kanthi DeSain Sing Ramping lan Kemampuan rotasi rotasi rotasi sing Kuat,Pulverizer Mekanik ...
  • 液压粉碎机

    粉碎机Hidrolik

    Jenis pulverizer iki, sing ngemot sistem hidrolik ing njero, sing dianggep minangka sing pertama lan paling penting kanggo ngrusak beton lan rebar, yaiku versi mekanik sing ditingkatake.Pulverizer hidrolik kasusun saka awak, silinder hidrolik, rahang sing bisa dipindhah, lan rahang tetep.Sistemhidrolik eksternal nawakake tekanan hidrolik kanggo silinder hidrolik kanggo nggawe rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep mbukak lan cedhak kanggo entuk efek ngremekake obyek.Cocog karo 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator 1 nganti 50 ton (...