Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

Bakul umum

  • 标准桶

    Bakul Standar

    GP(提议umum)ember uga dikenal minangka ember Stand,2022卡塔尔世界杯赛程图tapered nambah ambane ember, nggawe kapasitas loading luwih efisien.Lan sajrone karya, pemotong sisih ing saben sisih bisa nindakake tugas sing apik kanggo nglindhungi pigura.Aplikasi: ember GP bisa nindakake kanthi apik ing penggalian lempung umum ...