Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

抓钩

  • 分类

    Ngurutake抓取

    Fitur utama: 1) Nggunakake baja plat mangan Q345, kekuatan dhuwur, lan tahan karat.2) Pin digawe saka baja paduan 42CrMo, kanthi lenga bokong, kekuatan dhuwur, lan kateguhan sing apik.3) Motor Rotary diimpor saka Swiss.4) Silinderlenga nganggo tabung honing, segel minyak HALLITE sing diimpor, siklus kerja sing cendhak, lan umur dawa.Aplikasi: Kabeh jinis gedhe-ukuran, bahan akeh loading lan unloading utawa operasi nangani.Ngurutake Grab Item/Model Unit RSSG04 RSSG0...
  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机手册抓斗

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机手册抓斗

    Grapple minangka piranti angkat sing gumantung saka bukaan rahang lan nutup nyusup lan mbongkar materi akeh.Iki dipérang dadi grapple mekanik lan hidrolik.Grapple kayu ekskavator duwe rong rahang, sisih kiwa lan tengen, loro nganti limang cakar utawa luwih, kanthi nggarap loro-lorone bukaanLan Tutup Kanggo Nyekel Bahan,Bentuke Kaya Rong Garpu,Kaya Sing Dijenengi” Fork挖掘机抓2022卡塔尔世界杯赛程图手。
  • 液压旋转抓斗

    液压旋转抓斗

    Grapple puteran hidrolik, yaiku grapple sing luwih maju kanthi sistem rotary sing ngidini rotasi 360 derajat kanggo ngangkat kanthi luwih fleksibel.Dipasang kanggo kabeh model 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator.Single-silinder bakal dilengkapi kanggo excavator ing 3 ton, lan pindho silinder kanggo liwat.Karakteristik: Dirancang &diprodhuksi kanthi tekanan nutup sing ekstrem kanggo mesthekake mesthekake mundhut beban beban Minimal,lan开口下颚paling paling luas in kelase sing nambah produktivitas operator.kajaba iku,kanthi sistem puteran khusus,...