Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

ember tugas abot

  • 重型桶

    ember tugas abot

    Ember standar kanthi lampiran canggih (siji pemotong sisih liyane kanggo nglindhungi pigura lan piring tahan nyandhang kanggo kemajuan) supaya cocog karo karya sing mbutuhake kekuwatan.Ukuran Terapan: Cocog karo penggali 1 nganti 50 ton.(Bisa disesuaikan kanggo tonase sing luwih gedhe).Karakteristik:海盗nyandhang sing luwih kenthel luwih apik tinimbang sing umum kanggo panggunaan jangka panjang.aplikasi:ember tugas abot abot abot kanggo karya sing mbutuhake bahan kekuatan kekuatan kekuatan sing relatif dhuwur,