Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

Breaker Hidrolik

  • 液压断路器(侧型)

    Pemutus Hidrolik(Jinis Sisih)

    侧型液压断路器kanggo挖掘机piranti挖掘机kanthi te2022卡塔尔世界杯赛程图knologi canggih kanggo ngrousak ngrousak watu lan beton beton.ukuran terapan:aplikasi sing wiyar kanggo挖掘机1 nganti 50吨Macem-Macem Proyek kayata pembongkaran dalan.kapindho,titik instalasi sing luwih murah ngidini nggidini ngangkat sing luwih dhuwur.bidang sing ditrapake:A.Minessining Minining,A.Mintipe breaking;
  • 液压断路器(最高类型)

    pemutus hidrolik(tipe ndhuwur)

    顶级液压断路器kanggo挖掘机Piranti挖掘机Kanthi D2022卡塔尔世界杯赛程图eSain Vertikal Kanggo岩石Lan beton demolishing.ukuran应用:aplikasi wide kanggo 1 kanggo 50吨挖掘机(bisa luwih luwih gedhe gedhe kanggo selaras kanggo selaras)quarry.kapindho,Desain nyedhiyakake ruang kerja sing luwih akeh.bidang sing ditrapake:A.Mining-Minining,第二次闯入; B.Metalurgi-Metalurgi-Mbusak-Mbusak Slag,拆除Tungku Lan ...