Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

液压抓斗桶

  • 橙皮抓斗

    抓斗Kulit Jeruk

    Jinis Ember Iki nganggo 3(Utawa Luwih)Rahang Sing Digantung Ing ndhuwur,Dibentuk Kanthi Bentuk Kulit Kulit Jeruk.ana 2 Kategori -Nganggo utawa tanpa tanpa Rotary,Sing Diputusake kanthi struktur sing bentga ngga ngapa kupga ngapan kupan ngapan ngan.ember iki cocog karo ukuran sing luwih gedhe.karakteristik:sistem hidrolik ngontrol ember kanggo mbukgo mbukak kanggo kanggo kanggo kanggo nyeka nalika opator ngidini ngidinii nganggo nganggo ngangkat.dirancang khusang khusus khusus khanggo nganggo langangggo ngangang ...
  • 剪裁桶

    Ember Clamshell

    Kanthi rong bagéyan ember hinged mechanically ing tengah, ember clamshell dijenengi sawis​​e katon wangun clam karo volume internal lan desain canggih.Bagian penggalian utama, alias cutting edge, dipasangkan dengan braket/hangar untuk scooping vertikal.Ukuran sing ditrapake: Iki ditrapake kangg2022卡塔尔世界杯赛程图o excavator 1 nganti50吨lan bisa dirancang luwih gedhe kanggo kustomisasi.karakteristik:kaping pisanan,desain silinder silinder vertikal lan tines njamin njamin persionsi insyang dhuwur dhuwur menyang menyang lemah lemah kanggo ...
  • 抓斗桶

    Ember Gembul

    EmberDipérangDadi2BagéanKaleburahang sing Disamyang Menyang bagean utama utama utama kanggo nggawe bukaan lan nutup,nggawe ember ember trep kanggo njupuk bahan.ukuran terapan terapan terapan:cocog karo penggali 1 ngggali 50 tonganti tonton。Engsel,2 Bagean Bisa Nggawe Fungsi Kaya Rahang Sing Nggawe Manawa Manawa Bahan Kasebut Bisa Bisa Dicekel Kanthi Rapet Rapet Lan Dipindhah kanthi kanthi kanthi cara sing paling paling efisien efisien lan lan lan hemat enemgi.fitur&keuntur&keuntur&keuntungan:Allo ... Allo ... Allo ... Allo ... Allo ... Allo ... Allo ...