Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

Geser Hidrolik

  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机液压剪切

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机液压剪切

    Gunting hidrolik, uga dikenal minangka piranti sing bisa mbukak lan nutup kanthi rahang kanggo entuk pemotongan.Ukuran Terapan: Bisa ditrapake kanggo kabeh jinis 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator merek utama saka 1 nganti 50 ton.Karakteristik: Agul-agul ing sisih ngarep ora mung kanthi umur layanan dawa kanggoNgadeg Sawetara Proyek Sing Angel,Nanging Uga Bisa Doganti Kanggo Njaga Pemotongan Sing Cepet Lan Efisien.fitur:a。塔里克(Tarik)
  • 移动废料剪切

    移动废料剪切

    Gunting hidrolik, uga dikenal minangka piranti sing bisa mbukak lan nutup kanthi rahang kanggo entuk pemotongan.Ukuran Terapan: Bisa ditrapake kanggo kabeh jinis 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator merek utama saka 1 nganti 50 ton.Karakteristik: Agul-agul ing sisih ngarep ora mung kanthi umur layanan dawa kanggoNgadeg Sawetara Proyek Sing Angel,Nanging Uga Bisa Doganti Kanggo Njaga Pemotongan Sing Cepet Lan Efisien.fitur:a。塔里克(Tarik)