Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

Ember Lumpur

  • 泥桶

    Ember Lumpur

    Uga ember sing dirancang khusus tanpa untu kanggo ngresiki situs sing wis digarap, mula keresikan tetep dijaga, mula ember iki uga dikenal minangka ember resik utawa ember adonan.Ukuran Terapan: Cocog karo penggali 1 nganti 50 ton.(Bisa disesuaikan kanggo tonase sing luwih gedhe。