Duwe pitakonan吗?Telpon: + 86 13918492477

Lampiran挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机liyane

  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机耙

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机耙

    Rake, Iku lampiran karo untu ing siisih ngarep kanggo nyapu lebu dawa utawa gedhe banget kiwa ing lemah。应用:Iku kanggo 1 kanggo 50吨ing paling kahanan, nanging kita bisa nggawe luwih gedhe kanggo pas kabutuhan pelanggan。卡拉克特里斯提克:拉克·比萨·帕林·阿皮克·康戈·尼隆·兰·恩格拉克·巴汉唱迪丁嘎丁·勒玛。Adhedhasar karya iki, cocog ngendi wae sing mbutuhake kemampuan nyapu lan ngresiki。Sawise kabeh proyek rampung, ora ana sing cocog kanggo ngresiki lemah luwih saka rakg . a…
  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机手动解决

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机手动解决

    Grapple minangka piranti angkat sing gumantung saka bukaan rahang lan nutup nyusup lan mongkar materi akeh。伊基dipérang达迪抓斗mekanik lan hidrolik。抓住kayu ekskavator duwe rong rahang, sisih kiwa lan tengen, loro nganti limang cakar utawa luwih, kanthi nggarap loro-lorone bukaan lan tutup kanggo nyekel bahan, bentuke kaya rong garpu, kaya sing dijenengi ” Fork excavator gripper."Iku piranti kanthi rahang kanggo nyekel lan ngangkat obyek saka lemah.Dipasang kanggo kabeh excavator ...
  • 液压旋转解决

    液压旋转解决

    Grapple puteran hidrolik, yaiku Grapple sing luwih maju kanthi系统rotary sing ngidini rotasi 360 derajat kanggo ngangkat kanthi luwih fleksibel。迪帕桑kanggo kabeh型挖掘机。2022卡塔尔世界杯赛程图单硅巴卡尔迪伦卡皮康戈挖掘机3吨,蓝硅平多康戈利瓦特。2022卡塔尔世界杯赛程图Karakteristik: Dirancang & diprodhuksi kanthi tekanan nutup sing ekstrem kanggo mesthekake mundhut beban minimal, lan Opening Jaw Paling Luas ing kelase sing nambah produktivitas operator。Kajaba iku, kanthi system puteran khusus,…
  • 排序抓住

    Ngurutake抓住

    Fitur utama: 1) Nggunakake baja plat mangan Q345, kekuatan dhuwur, lan tahan karat 2) Pin digawe saka baja paduan 42CrMo, kanthi lenga bokong, kekuatan dhuwur, lan kateguhan sing api3) Motor Rotary diimpor saka瑞士4)Silinder minyak nganggo tabung honing, segel minyak HALLITE唱diimpor, siklus kerja唱cendhak, lan umur dawa。Aplikasi: Kabeh jinis gedhe-ukuran, bahan akeh loading lan卸载utawa operasi nangani。Ngurutake Grab项目/模型单元RSSG04 RSSG0…
  • 压实轮

    又kompaksi

    鼓式压实轮康戈挖土机米南卡迪坦皮拉克宁杰能,伊库康戈压实追2022卡塔尔世界杯赛程图索门阳沟康戈恩伽瓦鲁马明特南。Jinis鼓kasebut dijenengi amarga mirip karo鼓kanthi sikil垫。乌克兰Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖掘机1 2022卡塔尔世界杯赛程图nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan) Karakteristik khusus: Desain drum ingindhari daya sing ilang amarga渗透力材料sing disebabake dening ambane materi sajrone karya。菲图尔:帕多安,巴哈,波洛斯,帕多安,凯科阿坦,汀吉。Bahan kasebut……
  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机手动拇指

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机手动Jempol

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机bisa ngangkat barang-barang abot sing akeh, nanging kaya tangan sampeyan, dheweke butuh sing bisa nahan beban, jempol。Kita duwe rong jinis jempol挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机:mekanik lan hidrolik; jempol液压dipérang dadi焊接,Pin-on, lan jempol link progress。Jempol挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机RSBM minangka sawetara sing paling apik ing lampiran挖掘机lan bisa nyedhiyakake Jempol sawise dodolan kanggo kabeh merek挖掘机utama saka mesin 1吨nganti 50吨。Fitur paling gedhe saka t…
  • 液压拇指

    Jempol Hidrolik

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机bisa ngangkat barang-barang abot sing akeh, nanging kaya tangan sampeyan, dheweke butuh sing bisa nahan beban, jempol。Jempol挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机RSBM minangka sawetara sing paling apik ing lampiran挖掘机lan bisa nyedhiyakake Jempol sawise dodolan kanggo kabeh merek挖掘机utama saka mesin 1吨nganti 50吨。Sudut controltrol jempol hidrolik luwih fleksibel tinimbang jempol mekanik。焊接jempol dibandhingake karo jempol液压liyane, ora perlu kanggo ngukur ukuran挖掘机,ju…2022卡塔尔世界杯赛程图
  • 混凝土机械粉碎机

    粉碎机混凝土Mekanik

    粉碎者mekanik yaiku jinis mesin sing ngremukake materi sing dibongkar ing antarane rahang siji lan rahang liyane sing obah kanggo nyuda ukuran partikel lan misahake wesi saka materi liyane。Cocog karo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan)。Karakteristik: Puteran pembongkaran Puteran digawe saka baja tugas abot唱menehi daya tahan lan kekuatan唱bisa diandelake。Aplikasi: Kanthi desain唱ramping lan kemampuan rotasi唱kuat,粉饼机mekanik…
  • 液压粉碎机

    粉碎机Hidrolik

    Jenis粉iki,唱ngemot system hidrolik ing njero,唱dianggep minangka唱pertama lan paling penting kanggo ngrusak beton lan rebar, yaiku versi mekanik唱ditingkatake。粉饼hidrolik kasusun saka awak, silinder hidrolik, rahang sing bisa dipindhah, lan rahang tetep。hidrolik eksternal nawakake tekanan hidrolik kanggo silinder hidrolik kanggo nggawe rahang sing bisa dipindhah lan rahang tetep mbukak lan cedhak kanggo entuk efek ngremekake obyek。Cocog karo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨(…
  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机液压剪

    2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机液压剪

    Gunting hidrolik, uga dikenal minangka piranti唱bisa mbukak lan nutup kanthi rahang kanggo entuk peemotongan。Ukuran Terapan: Bisa ditrapake kanggo kabeh jinis挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机merek utama saka 1 nganti 50吨。Karakteristik: Agul-agul ing siisih ngarep ora mung kanthi umur layanan dawa kanggo nggadeg sawetara proyek sing angel, nanging uga bisa diganti kanggo njaga pemotongan sing cepet lan efisien。Fitur: a. Tarik desain pancing ngarep lan mburi kanggo nyuwek donggul metu saka lemah utawa muter mau liwat kanggo…
  • 木头液压剪

    Gunting Kayu Hidrolik

    定义:切刀sing dirancang khusus kanggo挖掘机karo kinerja gedhe ing karya sarana 2022卡塔尔世界杯赛程图alas lan系统液压majeng kanggo efisiensi dhuwur。Ukuran Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan) Karakteristik: Sistem hidrolik sing nambah kekuwatane Bisa nindakake kanthi apik ing lingkungan kerja kehutanan sing ekstrem。阿普里卡西:-Utamane kanggo njaga wit。Kang digunakake digunakake ing struktur, urip utilitas…
  • 手工木剪切

    Gunting Kayu手册

    机械树剪一个切割机sing dirancang khusus kanggo挖掘机karo kinerja gedhe i2022卡塔尔世界杯赛程图ng karya sarana alas。乌克兰Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖掘机1 2022卡塔尔世界杯赛程图nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan)。Karakteristik khusus: Mung mbutuhake silinder ing ember kanggo ngontrol tanpa kit sambungan liyane。阿普里卡西:-Utamane kanggo njaga wit。Iki digunakake kanthi akeh ing struktur, utilitas urip, dalan urip lan situs ekologis。- Gunting lan pamisah tunggul, log, dasi, cagak,…
  • 树难题

    Pohon难题

    米南卡·拉蓬兰·康戈·姆布萨克智慧,斯坦普·努努哈克·阿拉特辛格·奥拉蒙·杜威·德赛因的小腿对打斯西什·亚格瑞普·康戈的小腿达萨尔·兰荣·潘辛安·图米特宁的小腿康戈·格列雷尼·阿卡尔的侧面。Ukuran sing Ditrapake: Stumper wit iki pas karo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨lan Ukuran sing luwih gedhe kanggo kustomisasi。Karakteristik: kping pisanan, desain kanthi shank dual nyilikake gangguan menyang lemah lan kanthi mangkono nambah efisiensi ngresiki amarga nyuda isi lemah. s…
  • 液压快速结

    Hidrolik Cepet结

    Hitch cepet hidrolik padha karo jinis mekanik kajaba system hidrolik ing njero sing ngidini piranti kasebut bisa digunakake kanthi luwih apik。Cocog karo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan)。Ciri: a.g abungake karo kekuatan, daya tahan, lan safety, alangan cepet hidraulik ngemot sawetara fitur sing nyilikake risiko karusakan apa wae sing disebabake sajrone operasi uga nyedhiyakake desain sing kuat kanggo ngoptimalake umur produk.b.s stem Keamanan Ganda。Saklar ing t…
  • 机械快速结

    结Mekanik Cepet

    快速耦合器(uga disebut Quick hitch) digunakake karo mesin construction kanggo ngidini owah-owahan cepet saka buckets lan lampiran ing mesin。Padha mbusak perlu kanggo nggunakake palu kanggo drive metu kanthi manual lan masang pin soyo tambah kanggo lampiran。毕莎挖掘机,迷你挖掘机,反铲装载机。2022卡塔尔世界杯赛程图Kita bisa nyedhiyakake telung jinis: jinis Manual, jinis hidrolik lan jinis miing。Hitch cepet手册,uga dikenal minangka快速耦合器,minangka salah sawijining cara sing paling efisien kanggo ngganti digge…
  • 液压破碎机(侧式)

    Pemutus Hidrolik (jinis sisish)

    侧式液压破碎机kanggo挖掘机Piranti挖掘机kanthi te2022卡塔尔世界杯赛程图knologi cangh kanggo ngrusak watu lan beton。乌克兰Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖掘机1 2022卡塔尔世界杯赛程图nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan)。Karakteristik Khusus: kping pisanan, kanthi keluwesan sing luwih apik kanggo ngrampungake macem-macem proyek kayata pembongkaran dalan。Kapindho, titik instalasi唱luwih murah ngidini ngangkat唱luwih dhuwur。Bidang sing ditrapake: a.采矿-采矿,二次破;冶金- Ngilangi…
  • 液压破碎机(顶式)

    Pemutus Hidrolik (Tipe ndhuwur)

    顶式液压破碎机kanggo挖掘机Piranti挖掘机kangthi垂2022卡塔尔世界杯赛程图直康go岩兰进行拆除。Ukuran应用:Aplikasi Wide kanggo 1 kanggo 50吨挖掘机(Bisa lu2022卡塔尔世界杯赛程图wih gedhe kanggo selaras) Karakteristik Khusus: Sepisanan, iku tekan rock utawa beton vertikal kang mbantu bejat bahan采石场。卡宾多,我是叫你,我叫你,我叫你。Bidang sing ditrapake: a.采矿-采矿,二次破;冶金- Mbusak渣,拆除saka tongku lan…
  • 液压压实机

    液压压实机出租车

    液压平板夯实机kanggo挖掘机:Lampiran digunak2022卡塔尔世界杯赛程图ake kanggo夯实pondasi teknik lan回填沟。Ukuran Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan) Karakteristik Khusus: Loro katup - siji kanggo nyetel kacepetan motor lan siji kanggo nyegah masalah sing disebabake tekanan gedhe。菲图尔:a. Bisa ditrapake kanggo posisi apa wae, kayata pemadatan cakrawala, pemadatan langkah, penyangga jembatan, pemadatan pit trench, c…
  • 电磁吸盘圆形电磁吸盘

    电磁吸盘圆形电磁吸盘

    特鲁克电磁,米图鲁特普林西普电磁,米南卡皮兰蒂唱毕萨ngubungi bahan logam ing布米兰消磁苏帕亚毕萨双锥。乌克兰Terapan: Saka 1 nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo kustomisasi)。Ciri: a.Prinsip elektromagnetik ing njero nuntun truk kasebut kanggo mbukak lan mbongkar yen perlu.b.Gaya Magnetik, diprodhuksi dening electrening kumparan internal, teka menyang muter liwat panel ing ngisor.c.Amarga kepenak banget, iki…
  • 移动废剪切

    移动废剪切

    Gunting hidrolik, uga dikenal minangka piranti唱bisa mbukak lan nutup kanthi rahang kanggo entuk peemotongan。Ukuran Terapan: Bisa ditrapake kanggo kabeh jinis挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机merek utama saka 1 nganti 50吨。Karakteristik: Agul-agul ing siisih ngarep ora mung kanthi umur layanan dawa kanggo nggadeg sawetara proyek sing angel, nanging uga bisa diganti kanggo njaga pemotongan sing cepet lan efisien。Fitur: a. Tarik desain pancing ngarep lan mburi kanggo nyuwek donggul metu saka lemah utawa muter mau liwat f…
1 2 Sabanjure > >> Kaca 1 / 2