Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

liyane

  • RSBM液压压制桩驱动器

    RSBM液压压制桩驱动器

    Driver tumpukan hidrolik nggunakake getaran frekuensi dhuwur kanggo kedher awak tumpukan kanthi akselerasi dhuwur kanggo ngliwati geter vertikal prodhuk mekanik menyang tumpukan sing nyebabake owah-owahan ing struktur lemah ing sekitar tumpukan, nyuda kekuatan.Lemah ing sakubenge tumpukan dadi likuifaksi kanggo nyuda resistensi gesekan antarane sisih tumpukanlan lemah.banjur nggunakake gaya mudhun挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机,Kedher Tumpukan Palu Lan Tumpukan Bobot Awak Awak kanggo kanggo st tumpukan tumpukan menyang lemah.nalika ngekstrak tumpukan,Ing ...
  • 综合电磁卡盘

    Chuck Elektromagnetik Terintegrasi

    Chuck elektromagnetik daya terpadu:Gabungke套装发电机Lan Kabinet listik in sisih ndhuwur Chuck(ditandhani ing kothak ing kothak kuning ing gambar 2).ora ana ana ana ana ana ana aksesoris aksesoris ekstradaya eksternal.unit型号RSHM700 RSHM800 RSHM900 RSHM1000 RSHM100 RSHM1100 RSHM1100 RSHM1200 RSHM1300设置Tekanan(BAR)170 180 190 200 210 250 250 250 250 250 Fluks Bukaan(LPM)
  • 电磁吸盘圆形电磁摇滚

    elektromagnetik吸盘圆形电磁卡盘

    Truk elektromagnetik, miturut prinsip elektromagnetik, minangka piranti sing bisa ngubungi bahan logam ing bumi lan demagnetize supaya bisa dicopot.Ukuran Terapan: Saka 1 nganti 50 ton (Bisa luwih gedhe kanggo kustomisasi).Ciri: a.Prinsip elektromagnetik ing njero nuntun truk kasebut kanggombukak lan mbongkar yen perlu.b.gaya magnetik,diprodhuksi否认kumparan内部,teka menyang muter liwat liwat panel ngisor.c.amarga kepenak kepenak kepenak banget,iki ... iki ... iki ...
  • 2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机零件液压旋转水平鼓切割机

    Bagian挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机液压旋转水平鼓切割机

    Lampiran Kanggo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机Kanthi基础鼓Puteran dilengkapi选择Kanggo Nglereni Watu Angel,Beton Utawa Lemah Beku.ukuran terapan -Saka 1 Nganti 50吨kanggo nglereni ing wektu sing cendhak.b.Desain Kasebut Menehi Jinis Pemotong Iki bisa bisa digunakake Ing jero banyu tanpa modifikasi ekstra.c.pilihan kasebut
  • 地球螺旋钻

    Bumi Auger

    Minangka dikenal kanthi jeneng, bor auger nggambarake piranti sing bentuke kaya auger spiral sing bisa dioperasikake kanggo ngebor jero menyang bumi kanthi rotasi dhuwur, nganti meter menyang lemah.Earth Auger minangka jinis mesin penggali.Bisa dipasang ing kabeh 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator hidrolik umum uga mini-excavator lan操作员Liyane Kaya Skid Steer Loader,Backhoe Loader,Teleskopik处理程序,车轮装载机,LAN Mesin Liyane.penggerak auger kita bisa bisa dipasang dipasang nganggo bor bor bumi,计划者tunggul ...