Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

CEPET CEPET

  • 液压快速挂钩

    Hidrolik Cepet Hitch

    Hitch cepet hidrolik padha karo jinis mekanik kajaba sistem hidrolik ing njero sing ngidini piranti kasebut bisa digunakake kanthi luwih apik.Cocog karo 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator 1 nganti 50 ton (Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan).Ciri: a.Digabungake karo kekuatan, daya tahan, lan safety,Alangan Cepet Hidraulik Ngemot Sawetara Fitur唱Nyilikake Risiko risiko karusakan apa apa wae sing Disebabake sajrone sajrone operasi uga uga nyedhiyakake sing kuat kuat kuat kanggo kanggo ngoptimalake umur produk.b.sistem keamanananananananananananganda ing t ...
  • 机械快速挂钩

    Hitch Mekanik Cepet

    Quick couplers (uga disebut quick hitches) digunakake karo mesin construction kanggo ngidini owah-owahan cepet saka buckets lan lampiran ing mesin.Padha mbusak perlu kanggo nggunakake palu kanggo drive metu kanthi manual lan masang pin soyo tambah kanggo lampiran.Bisa digunakake ing 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator, mini2022卡塔尔世界杯赛程图excavator, backhoe loader lan liya-liyane.Kita bisa nyedhiyakake telung jinis: jinis Manual, jinis hidrolik lan jinis miring.Hitch cepet manual, uga dikenal minangka quick coupler, minangka salah sawijining cara sing paling efisien kanggo ngganti digge...
  • RSBM半自动快速挂钩

    RSBM CEPET半神经病毒

    Quick couplers (uga disebut quick hitches) digunakake karo mesin construction kanggo ngidini owah-owahan cepet saka buckets lan lampiran ing mesin.Padha mbusak perlu kanggo nggunakake palu kanggo drive metu kanthi manual lan masang pin soyo tambah kanggo lampiran.Bisa digunakake ing 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator, mini2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机,后铲装载机lan liya-liyane.kita bisa bisa nyedhiyakake telung jinis:吉尼斯手册,吉尼斯·希德罗里克·兰迪斯·吉尼斯·米林。
  • 倾斜快速挂钩

    ngiringake cepet挂钩

    Quick couplers (uga disebut quick hitches) digunakake karo mesin construction kanggo ngidini owah-owahan cepet saka buckets lan lampiran ing mesin.Padha mbusak perlu kanggo nggunakake palu kanggo drive metu kanthi manual lan masang pin soyo tambah kanggo lampiran.Bisa digunakake ing 2022卡塔尔世界杯赛程图excavator, mini-2022卡塔尔世界杯赛程图excavator, backhoe loader, lan liya-liyane.Kita bisa nyedhiyakake telung jinis: jinis manual, jinis hidrolik, lan jinis miring.Hitch cepet miring hidrolik, yaiku jinis sing luwih apik tinimbang hidrolik, yaiku ...