Duwe pitakonan吗?Telpon: + 86 13918492477

安贝拔都

岩桶特色图片
  • 岩石斗
  • 岩石斗
  • 岩石斗
  • 岩石斗

Katrangan singkat:


  • Jeneng produk:2022卡塔尔世界杯赛程图岩石挖掘机斗
  • Kapasitas:0 01 m3-12m3
  • Bahan:Q345B, NM400, Handox400/500 lsp
  • Bagian Opsional:nganggo strip, nganggo blok, nganggo sudut
  • Bobot:50 - 10.000公斤
  • Mesin吨:2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机5 - 100吨
  • MOQ:1个人电脑
  • 文字:Warna asli utawa minangka panyuwunan pelanggan
  • Wektu Pangiriman:10 dina sawise pembayaran
  • OEM:kasedhiya
  • Garansi:6 wulan
  • 细节Produk

    Produk适合

    标签produk

    Kejabi konfigasi biasa,烬岩nganggo piring sing dikuatake, pelindung lambe, lan blok tahan sisih kanggo nambah。
    Ukuran Terapan: Cocog karo penggali 1 nganti 50吨。(Bisa disesuaikan kanggo tonase sing luwih gedhe)。
    karakteristk: Materi kanthi kualitas唱luwih dhuwur (NM 400, conone) bisa disesuaikan miturut syarat kanggo njaga luwih suwe nggunakake jangka lan kapasitas bantalan唱kuwat。
    Aplikasi:烬watu bisa nanggung karya唱luwih abot, kayata pertambangan kerikil atos唱dicampur karo lemah唱atos, watu subatos utwa flint sawise bledosan, muat lan muatan abot。

    Plat kekandelan luwih kenthel lan bagean kualitas唱luwih dhuwur (untu, adaptor, pemotong sisih, shrood untu, lan法兰)。Nambah piring唱dikuatake ing sisih ngisor, tambahake garis唱dikuatake ing ngarep ember, sijine piring protèktif liyane ing sisih loro。

    Cocog kanggo kahanan kerja唱luwiing jinis watu lan kerja pembongkaran。万君最佳康戈毫不费力地挑选芒加岩石盖德,Banget sehat lan kuat lan desain Banget kuwat karo baja paling awet。Senadyan pasukan越狱,iku tahan nyandhang。

    安贝挖掘机2022卡塔尔世界杯赛程图
    jini Kapabilitas Lingkungan Kerja
    艾哈迈德standar Plat kekandelan标准lan bagean kanthi kualitas dhuwur (untu, adaptor, lan pemotong sisih) Kanggo aktivitas ngeduk lan装载正常saka lempung, wedhi utawa bahan alus liyane karo sethitik utawa ora lebu utawa watu gedhe。万君优恩雅敏西法蓬里安唱碧兰卡帕西格达。
    安贝tugas要求 Piring sing luwih kandel lan bagean sing luwih dhuwur (untu, adaptor, lan pemotong sisih)。坎蒂佩林唱迪夸塔克西西ngisor兰荣集佩林顿西西loro。 Luwih kuwat tinimbang ember backhoe GP, ember HD kanggo ngeduk lan spading sing Luwih abot lemah sing atos lan rada watu。
    椰子树——铺路、柏油路、破cahya、拆aktivitas等。
    Kekuwatan lan resistensi ngidini bisa nglawan bahan kekuatan dhuwur。
    安贝watu Piring lan bagean sing luwih kandel kanthi kualitas唱luwih dhuwur (untu, adaptor, pemotong sisih, kain kafan, lan flanges)。坎蒂毕灵唱迪夸塔克丁斯希格瑟,加里斯毕灵唱迪夸塔克丁斯希格瑞普,兰荣集毕灵毕灵丁斯希洛。 Cocog kanggo kahanan kerja唱亲戚关于jinis lemah lan kerja pembongkaran。
    Wangun唱最佳ngidini kemampuan kanggo njupuk watu gedhe kanti gampang, lan baja唱paling awet menehi desain唱kuat lan kuwat banget。
    Iku tahan kanggo nyandhang, kajaba ing kondisi construction nemen。
    高清岩石斗 Piring lan bagean paling kandel (watu watu, adaptor, sisih dobel
    Protèktif, pelindung lambe, pemblokiran tahan nyandhang sisih, liner sing dikuatake ing jero, kafan tumit, bal tahan nyandhang ing sisih loro ember, LAN piring tahan ing sisih ngisor)。
    Kanthi resistensi nyandhang lan kekuwatan sing luwih gedhe tinimbang ember ing ndhuwur, ember rock HD cocog karo kahanan konstruksi sing paling ekstrem lan duwe umur layanan paling dawa sajrone sawetara taun。
    Iki dibutuhake ing karya ing ngisor Iki (kalebu nanging ora diwatesi):
    凯嘉坦铺路,白蜡,米迦阿布,兰拆

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • MEREK 模型
    KASUS Cx130, cx130b, cx135sr, cx17b, cx160b, cx210b, cx225sr, cx240b, cx27b, cx290b, cx31b, cx330b, cx350b, cx36b, cx460, cx50b, cx25sr, cx50b, cx75sr, cx3bc60b,
    日立 Ex27, ex35, ex100, ex120, ex130, ex135, ex200, ex210, ex220, ex300, ex370, ex400, ex550, ex55ur-3, ex58, ex60-1, ex700, ex750, ex900,070,000,000 zx120, zx135us, zx140w-3, zx160, zx17u-2, zx180lc-3, zx200, zx210, zx225, zx230, zx240lc-3, zx250lc-3, zx270, zx30-3, zx270, zx30-3, zx450-3, zx50-2, zx60, zx600, zx650-3, zx60usb-3f, zx70, zx80, zx80lck, zx800, zx850-3
    杰西博 2cx 3c 3cx 4cx 8018 jcb8040
    约翰迪尔 JD120、JD160 JD200、JD240 JD270, JD315SJ JD330
    世界杯亚洲地区比赛 PC10, PC100、PC110R PC120、PC1250 PC130, PC135, PC138, PC150-5, PC160, PC200, PC220, PC228US, PC270, PC300, PC360, PC400, PC450, PC550, PC450, PC550, PC450, PC550 PC450
    日本久保田公司 KU45、KX-O40 KX080-3, KX101、KX121 KX151, KX161, KX41, KX61, KX71-2, KX91, KX61-2S KX91-3S
    ULAT 302.5 c, 303304305307308311312314315320322324 dl, 325328 d、329 d, 330330 b, 330 c, 330 d, 330 e, 3530 d, 330 e, 3530 d, 330 e, 3530 d
    大宇 我们S015、S035 S130 S140,它S175, S180、S210, S220, S225, S280, S290, S300, S320, S330, S340LC-V, S35 S370LC,手里
    斗山 DX27、DX35 DX140, DX140W、DX180LC DX225LC, DX255LC, DX300, DX340LC, DX420LC, DX480LC, DX520LC, DX55/60R DX80
    现代 R110-7、R120W R130, R140、R145 R15, R16, R160, R170, R180, R200, R210, R220LC, R235, R250, R280R290, R320, R035, R30, R320, R035, R30, R345 9日R500, R520, R55, R60CR-9, R75-5 R80
    日本神户制钢所 Sk025、sk027、sk030、sk035、sk040、sk045、sk050、sk070、sk075、sk100、sk120、sk125、sk135、sk140、sk170、sk200、sk210、sk220、sk5sr-2、sk220、sk30、sk5sr-2、sk330、sk350、sk400、sk480
    利勃海尔 922924年
    三星 Se130lc, se200, se210lc, se280lc, se350lc
    住友 SH120、SH125X-3 SH135X, SH160-5、SH200 SH210, SH220, SH225, SH240, SH300 SH450
    沃尔沃 EC140、EC145C EC160, EC180C、EC210 EC240, EC290, EC330, EC360, EC460, EC55, EC88, ECR58, ECR88, EW130, EW170, MX135WS / LS, MX25LS, MX5LS, MX5LS, MX5LS / LS W, SE130LC-3, SE130W-3, SE170W-3, SE210LC-3, SE240LC-3, SE280LC-3, SE360LC-3, SE460LC-3, SE50-3 EC700C
    玉柴 YC15、YC18-2 YC18-3, YC25-2、YC30-2 YC35, YC45-7, YC55, YC60-7, YC65-2, YC85 YC135
    Tulis pesen ing kenlan kirimake menyang kita