Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

梯形余烬

  • 梯形水桶

    梯形余烬

    Ember trapezoid, uga dikenal minangka ember V-ditch utawa ember V, dijenengi kanthi desain sing nduweni tampilan trapezoid.Ukuran Applied: Iku kanggo 1 kanggo 50 ton ing paling kahanan, nanging kita bisa nggawe luwih gedhe kanggo pas kabutuhan pelanggan.Ciri: a.Loro-lorone agul-agul (siji utawa pindho) lan jinis untu bisa digawe kanggo macem-macem kabutuhan.b.Penampilan unik, sing ambane ndhuwur luwih dawa tinimbang ambane mudhun, ngidini parit utawa saluran dadi ukuran sing ora cocog lan bentuke lurus ..。