Duwe Pitakonan?电信:+86 13918492477

灰烬挖沟

  • 挖洞的水桶

    沟渠灰烬

    挖桶,别名挖桶Utawa Ember Sempit,Minangka Lampiran Sing Dibangun Kanggo nggawe nggawe and trench forlenking lingkungan tartamtu.ukuran terapan terapan:cocog karo penggali penggali 1 nganti 50 nganti。Ember Liyane,Ember Penggali bisa uga bisa digunakake ing lingkungan kerja sing赢得kanggo mesthekake yen ember kasebut kasebut mlebu ing parit.katrangan barang:macem-macem-macem jembar lan wujud,kayata segitiga segitiga segitiga lan trapesium,lsp lan trapeSium,lsp trapeSium,lsp。Dhuwur ...
  • 平板桶

    平板灰烬

    Kanthi desain khusus kanggo nggawa, ember slab kanthi tampilan ramping sakabèhé lan piring ngisor sing mlengkung sing beda karo ember penggalian biasa.Ukuran sing ditrapake: Amarga khususe, ukuran sing ditrapake kudu diwiwiti saka 12 ton.Karakteristik: Kaping pisanan, tampilan sing ramping njamin slatepas kanthi sampurna tanpa tinpa tiba amarga amarga.kapindho,kanthi wujud sing mlengkung,bisa nyekel slate kanthi kanthi kenceng kenceng kenceng kenceng kenceng tanpa kenpa kenpa kannan slate tiba tiba amarga bala ...