Duwe pitakonan吗?Telpon: + 86 13918492477

Gunting Kayu

  • 木头液压剪

    Gunting Kayu Hidrolik

    定义:切刀sing dirancang khusus kanggo挖掘机karo kinerja gedhe ing karya sarana 2022卡塔尔世界杯赛程图alas lan系统液压majeng kanggo efisiensi dhuwur。Ukuran Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan) Karakteristik: Sistem hidrolik sing nambah kekuwatane Bisa nindakake kanthi apik ing lingkungan kerja kehutanan sing ekstrem。阿普里卡西:-Utamane kanggo njaga wit。Kang digunakake digunakake ing struktur, urip utilitas…
  • 手工木剪切

    Gunting Kayu手册

    机械树剪一个切割机sing dirancang khusus kanggo挖掘机karo kinerja gedhe i2022卡塔尔世界杯赛程图ng karya sarana alas。乌克兰Terapan: Aplikasi sing wiyar kanggo挖掘机1 2022卡塔尔世界杯赛程图nganti 50吨(Bisa luwih gedhe kanggo disesuaikan)。Karakteristik khusus: Mung mbutuhake silinder ing ember kanggo ngontrol tanpa kit sambungan liyane。阿普里卡西:-Utamane kanggo njaga wit。Iki digunakake kanthi akeh ing struktur, utilitas urip, dalan urip lan situs ekologis。- Gunting lan pamisah tunggul, log, dasi, cagak,…
  • 树难题

    Pohon难题

    米南卡·拉蓬兰·康戈·姆布萨克智慧,斯坦普·努努哈克·阿拉特辛格·奥拉蒙·杜威·德赛因的小腿对打斯西什·亚格瑞普·康戈的小腿达萨尔·兰荣·潘辛安·图米特宁的小腿康戈·格列雷尼·阿卡尔的侧面。Ukuran sing Ditrapake: Stumper wit iki pas karo挖2022卡塔尔世界杯赛程图掘机1 nganti 50吨lan Ukuran sing luwih gedhe kanggo kustomisasi。Karakteristik: kping pisanan, desain kanthi shank dual nyilikake gangguan menyang lemah lan kanthi mangkono nambah efisiensi ngresiki amarga nyuda isi lemah. s…