keninjëPyetje?na telefoni:+86 13918492477
官网横幅
2022卡塔尔世界杯赛程图挖掘机桶
横幅

produktetproduktet

aplikacion

aplikacion

Rreth NeshRreth Nesh

米尔·塞维尼·雷恩华体会平台审核

华体会平台审核2022足球世界杯比赛时间lansunbucketështënjëdrehuesdhe tregtar kryesor iaksesorëveTikskavatorëveDhengarkuesve.nekemimi sese se 15Juglindore DheAmerikë。

Ne ofrojmë një gamë të plotë kovash për makineri nga 0,01m3 deri në 12m3 në kapacitet kovë për një shumëllojshmëri të madhe aplikimesh.Aplikimet përfshijnë ndërtimin e lehtë dhe të përgjithshëm, ndërtimin e rrugëve dhe hekurudhave, si dhe industrinë e guroreve dhe minierave.Ne prodhojmë të gjitha kovat e markave nga çeliku me cilësi të lartë ose materiale të tjera.Mund të ofrojmë kova të markave 世界杯亚洲地区比赛KOMATSU, 足球世界杯举办地2022CATERPILLAR, HYUNDAI, SUMITOMO, DAEWOO, KOBELCO, VOLVO, KATO dhe KUBOTA.Përveç kovave standarde, kovave shkëmbore dhe kovave të rënda, ne ofrojmë gjithashtu kova për qëllime të veçanta, si kova të pjerrëta, kova hidraulike për gishtin e madh, kova s​​keleti, kova pastrimi, kova kapëse, grabujë, kovë me lopatë, ripper, kovangarkuesetëkovës我开膛手Dhe Kovatëtjera。përekskavatorin tuaj…

关于我们的家

ShërbiminTonëShërbiminTonë

 • __

  __

  shërbimi在线24小时

 • __

  __

  Fabrika E Makinerive

 • __

  __

  12 muaj garanci